18 mar 2012

Hvad er Pusterummet?

Forfatter: Chalotte Møller Larsen | Udgivet under: Pusterummet

Pusterum

Vodskov Skole vil fra uge 12 og frem til sommerferie have en prøveperiode på et pusterum.

Pusterummet kan gives til et barn, der af den ene eller anden grund i en periode har brug for ekstra støtte. Det kan f.eks. være et barn, der har haft en svær start på dagen, den urolige, der forstyrrer i klassen, så det går ud over undervisningen, børn der bare ”falder hen” eller lignende. Støtten kan gives pusterummet på skolen. Det er pædagogen og læreren, i samarbejde med eleven, der aftaler og vurderer hvem der måske trænger til et pusterum.
Det nye tiltag giver mulighed for støtte til børn fra børnehaveklasse til og med tredje klasse, og er hver dag bemandet fra 8.30 til kl. 11.30. Hovedformålet er, at kunne rumme og tilgodese alle børns trivsel og læring i det daglige, hvad skolen allerede bestræber sig på at gøre, nu er det bare blevet lidt mere synligt.

Skriv en kommentar